در آیین نامه اجرایی ماده (13) قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، برخی اصول بهداشتی به صنوف تکلیف شده است. یکی از این موارد، رعایت بهداشت فردی است. اما منظور از رعایت بهداشت فردی چیست؟ رعایت بهداشت فردی یعنی رعایت تمامی الزامات و دستورات بهداشتی و اجتناب از رفتارهای غیربهداشتی. عدم رعایت بهداشت فردی می تواند منجر به بروز و شیوع بیماری گردد.
این ویروس از چه طریقی منتقل می شود؟
در حال حاضر نیز با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا، این ویروس می تواند از طریق دهان و بینی منتقل شود. بنابراین، باید به طور مداوم از ماسک و دستکش و شیلدهای حفاظتی استفاده شود. از طرف دیگر، باید به صورت مداوم دست ها را با آب و صابون بشوییم.
جنس این ویروس از چیست؟
زیرا این ویروس از جنس لیپید یا چربی است و به راحتی با آب و صابون حل خواهد شد. به تمامی واحدهای صنفی و خصوصاً رسته های مرتبط با تهیه و توزیع مواد غذایی توصیه می شود تا ضمن رعایت بهداشت فردی، الزامات بهداشتی را به طور جدی رعایت نمایند.
سخن آخر:
از اینکه از سایت ما بازدید کردید سپاسگزاریم. اصناف پلاس، رسانه آموزشی مرکز آموزش و مطالعات حقوقی و اقتصادی اتاق اصناف شهرستان شمیرانات است. همه روزه می توانید با مراجعه به این سایت، از مطالب آموزشی ارائه شده بهره مند شوید.