بهداشت و رعایت اصول آن در راه اندازی کسب و کار در همان قدم های ابتدایی و آغازین شروع به فعالیت ، صاحبین واحدصنفی و مدیران کسب و کارها را تا حدود زیادی از دغدغه های جدی که ممکن است در آینده ایجاد گردد می رهاند. در همین خصوص مشورت با یک متخصص بهداشت کمک شایانی خواهد نمود. از این رو از شما دعوت می کنیم به ویدئوی جناب آقای سید سعید جعفری کارشناس بهداشت و درمان شبکه بهداشت شهرستان شمیرانات توجه فرمایید.
یک رستوران علاوه بر تهیه ی غذاها با مواد اولیه ی درجه ی یک، با کیفیت و بهداشتی باید دارای فضایی زیبا و دلنشین باشد. که داشتن چنین شرایطی منوط به پاکیزگی می باشد. تاکید فراوان روی بهداشت رستوران ها به دلیل حفظ سلامت مشتریان و همچنین حفظ بقای رستوران است. اگر مشتری نشان کوچکی از کثیفی در رستوران ببیند هرگز رغبتی برای خوردن غذای آن نخواهد داشت.