بحران کرونا یا به عبارتی همان کووید-19 پیامدهایی بلبند مدت دارد که به ویژه در عرصه اقتصاد می بایست به آن توجه نمود. در این نشست که پیرامون اثر جدید پژوهشی اتاق اصناف شهرستان شمیرانات برگزار گردید حول محور دو گذار به اقتصاد سبز و اقتصاد دیجیتالی صحبت می شود. این تأکید بر پایه شواهدی از کشورهای عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی استوار است.
همه افراد و اقتصادهای سراسر جهان از سرایت همه گیری کرونا متأثر شده اند:
ناگهانی بودن و حجم شوک اغلب کشورها را دچار بحران کرد که بدترین بحران پس از جنگ دوم جهانی بود. هم شدت شیوع بیماری و هم اثرات اقتصادی آن از نظر زمان و وخامت در میان کشورها، صنایع، بنگاه ها و افراد متفاوت بوده است. شناسایی و رمز گشایی عواملی که می تواند اقتصاد ها را در برابر شوک های شدیدی مثل کرونا تاب آور کند بسیار حایز اهمیت است.
همه گیری کووید-19 پیوند متقابل بین کشورها و صنایع را به نمایش گذاشت:
محدودیت های بین جابجایی و فعالیت اقتصادی سبب گردید تا درباره ریسک های وابسته به پراکندگی بین المللی تولید، بحثی مفصل برانگیخته شود. هرچند که اقتصادهای کوچک و باز بیشتر در معرض این اختلالات هستند پیوندهای بیشتر می تواند دال بر تاب آوری بهتر نیز باشد.
سخن آخر:
از اینکه از سایت ما بازدید کردید سپاسگزاریم. اصناف پلاس، رسانه آموزشی مرکز آموزش و مطالعات حقوقی و اقتصادی اتاق اصناف شهرستان شمیرانات است. همه روزه می توانید با مراجعه به این سایت، از مطالب آموزشی ارائه شده بهره مند شوید